Elämä tasapainoon

Onko se mahdollista? - Kyllä on
Onko se mahdollista? - Kyllä on

Kun elämme kiireessä ja stressissä, joskus vaan kaikki arjessakin voi olla liikaa, mielemme on sekaisin, emmekä osaa erottaa sydämemme tääntä egosta. Sydän on se jota meidän tulisi kuunnella, eikä sekainen mieli siihen tahdo kyetä.

Mitä enemmän mielemme sekasorto lisääntyy, sitä useimmin alkaa myös kehomme reagoida. Kehon reaktio on useimmiten se viimeinen hätähuuto, tee jotain itsellesi ja elämällesi.

Mielemme hallitsee hyvin pitkään ja voimme jaksaa pitkäänkin ns. mielen kaaoksessa, mutta jos emme ymmärrä sydämemme ääntä, keho ilmoittaa siitä ennen pitkään erilaisin oirein, että nyt on aika muutokseen. Joskus me ihmiset olemme niin jääräpäitä, että emme ymmärrä siltikään. Kunnes meidät pakotetaan pysähtymään vakavinkin seurauksin.

Energiahoidolla on mahdollisuus saada tasapainoa juuri sinne mihin sitä kaivataan.

Kehomme energiakeskuksilla, eli chakroilla on tärkeä rooli meidän kehomme hyvinvoinnille.

Esim. juurichakra, joka on chakra järjestelmämme ja elämämme perusta, jossa on kaikki elämämme perustarpeiden tyydyttäminen ja turvallisuus. Sen epätasapaino vaikuttaa kaikkii chakroihin. Juurichakramme menee herkästi epätasapainoon kaikissa elämän muutoksissa.

Juurichakran epätasapaino aiheuttaa erilaisia tunnetiloja, kuten pelkoa läheisen menettämisestä, perusluottamus elämään on hukassa (työ, talous, koti, perhe), jatkuva pelko ettei tämä ilo kauaa kestä kuitenkaan, joku tulee ja pilaa kaiken kuitenkin. Lopulta pitkään kestänyt epätasapaino voi oireilla fyysisesti erilaisin, hyvin vakavinkin oirein, selkäkivut, iskias, turvotus, suonikohjut, immuunijärjestelmä jne.

LIsää chakroista ja niiden vaikutuksesta ja epätasapainosta voit lukea täältä.


Elämä kantaa- annatko sille mahdollisuuden?

Oletko lähellä loppuunpalamista?
Oletko lähellä loppuunpalamista?

Näetko peilistä tyytyväisen, onnellisen ja tasapainoisen ihmisen vai kurkkaako sieltä kenties väsähtänyt, onneton, kaikkeen kyllästynyt ihminen?

Ahdistaako töihin lähtö joka aamu? Olisiko aika tehdä asialle jotain?

Monesti jos toisen ihmisen käytöstapa ärsyttää, se saattaa kertoa meille. että meissä itsessä on tuo piirre, joka saa mielemme kiehumaan. Jos päivittäin törmäät samaan ongelmaan, on se usein merkki siitä, että asiaan tulee tehdä muutos.

Olenko se sittenkin minä, joka olen epätasapainossa, eikä se ärsyttävä työkaveri tai puoliso?

Tällöin on hyvä aloittaa mielen rauhoittaminen energiahoidon parissa ja kysyä itseltään mitä minä haluan ja kuka minä olen?