Hoidot

Valoshamaani- energiahoito

ValoShamaani -energiahoito toteutetaan omalla valolla, ilman ulkopuolisia entiteettejä.

Hoidossa alussa linjaudutaan Äitimaahan ja luojalähteeseen.  Hoidon aikana välitän energiaa hoidettavalle käsieni kautta. Energiavirtaukset saattavat tuntua kehossa monella eritavoin. On myös mahdollista, että hoidon aikana et tunne mitään. Mutta se ei tarkoita, etteikö hoito olisi toiminut.. Hoidon aikana puhdistetaan ja eheytetään niitä asioita/ kohtia, jotka nousevat hoidon aikana esille tai mahdollisesti alkukeskustelun aikana. Hoito toteutuu aina asiakkaan omaksi parhaaksi. Se ei ole välttämättä sama, mitä mielentasolla toivotaan hoidon tekevän. Hoidon jälkeen olo on rauhallinen, levollinen ja rentoutunut. Hoito voidaan myös toteuttaa kaukohoitona.

Hinta: 60€

Raindrop- hoito

Kaipaatko pysähtymistä itsesi ääreen, hemmottelua, rentoutumista, rauhoittumista, tasapainotusta elämääsi? Jos vastasit kyllä, niin tämä hoito on juuri sinulle.

Raindrop-hoito on saanut nimensä siitä, kun öljyt tiputetaan n.15 cm korkeudelta selkärangalle ja näin ollen muistuttavat vesipisaran putoamista selkään.

Hoidossa käytetään yhdeksää eri eteeristä öljyä, joita laitetaan jalkoihin, niskaan ja selkään.

Raindrop-hoidossa yhdistyy useampi hoitotekniikka. Hoidossa käytetään korkealaatuisia Young-Livingin eteerisiä öljyjä, ja ne myös solveltuvat aromaterapiaan.

Hoidossa käytettävä Vitaflex -tekniikka pohjautuu itämaiseen akupunktioon, akupainantaan ja vyöhyketerapiaan. Hoitomuodon kerrotaan olevan peräisin Tiibetistä ja se on tuhansia vuosia vanha. Lisäksi hoitoon on yhdistetty Lakota-intiaanien hierontatekniikka, joka on tehokas ja lempeä hierontamuoto.

Raindropin mahdollisia hyötyjä ovat:

  • Vahvistaa immuunijärjestelmää, tasapainottaa kehon energia kanavia.

  • Tukee selkärankaa ja ryhtiä.

  • Rentouttaa lihaksia ja mieltä.

  • Voi vapauttaa kehossa olevia käsittelemättömiä tunteita ja tunnelukkoja.

  • Hyvä tuki luonnolliselle terveydelle ja verenkierrolle.

  • Tasapainottaa kehoa usealla eri tavalla.

  • Saat rauhallisen ja levollisen olon.

Hoidon vaikutukset ovat yksilöllisiä. Luonnollisen hyvinvoinnin ylläpitämiseksi olisi suositeltavaa 3-4 hoitokertaa vuodessa. Hoito voidaan myös tehdä n. viikon välein, jos tilanne sen vaatii. Hoito ei sovellu: jos olet raskaana, vastikään on tapahtunut pää- ja niskavamma, retkahdusvamma, jaloissa tai selässä on ihorikkoja,tulehdus, sieni-infektio tai joku muu tarttuva tauti. Olet kookokselle allerginen.

Hoito kestää n. 60-90 min. Hoito tehdään hoitopöydällä. Päälle kannattaa laittaa mukavat ja rennot vaatteet.

Hinta: 75

Intuitiivinen chakra-testi

Testi tehdään energeettisesti ilman teknisiä apuvälineitä ja ulkopuolisia entiteettejä. Ensin linjaudun testattavan energioihin ja sen jälkeen käyn jokaisen chakran yksikerrallaan läpi. Testissä tulee esille työstämistä kaipaavat chakrat. Esimerkiksi sairaudet näkyvät ensin energioissa ja vasta myöhemmin fyysisessä kehoissamme. Tästä hyvänä esimerkkinä on kilpirauhasen ongelmat ja monet muut vaivat meidän kehoissa. Lisäksi testiä voidaan hyödyntää tunnetyöskentelyssä.

Jos olet joskus miettinyt toimivatko chakrasi optimaalisesti, niin tämä testi soveltuu siihen hyvin.

Testi voidaan toteuttaa kontaktihoidon yhteydessä hoitohuoneella tai energeettisellä yhteydellä etänä. Testistä saat palautteen.

Hinta. 25€

Lähihoidot ja kurssit järjestetään Hankasalmella, testit ja osa hoidoista voidaan suorittaa etänä, eikä vaadi henkilökohtaista paikalla oloa. Voit ottaa hoidon vastaan kotonasi ja testit tapahtuu myös etäyhteydellä.

Energiahoidot ovat täydentäviä hoitomuotoja. Lääkärin määräämiä hoitoja, tutkimuksia, lääkitystä yms. ei saa keskeyttää ilman lääkärin lupaa. Jos sinulla on mielenterveysongelmia / mielialalääkitys on hyvä ensin keskustella hoitavan lääkärin kanssa.