Elämä tasapainoon

Elämä kantaa - annatko sille mahdollisuuden?

Näetkö peilistä tyytyväisen, onnellisen ja tasapainoisen ihmisen vai kurkkaako sieltä kenties väsähtänyt, onneton, kaikkeen kyllästynyt ihminen?

Ahdistaako töihin lähtö joka aamu? Olisiko aika tehdä asialle jotain?

Monesti jos toisen ihmisen käytöstapa ärsyttää, se saattaa kertoa meille. että meissä itsessä on tuo piirre, joka saa mielemme kiehumaan. Jos päivittäin törmäät samaan ongelmaan, on se usein merkki siitä, että asiaan tulee tehdä muutos.

Olenko se sittenkin minä, joka olen epätasapainossa, eikä se ärsyttävä työkaveri tai puoliso?

Tällöin on hyvä aloittaa mielen rauhoittaminen energiahoidon parissa ja kysyä itseltään mitä minä haluan ja kuka minä olen?

Koetko elämäsi olevan tasapainossa vai epätasapainossa?

Kun elämme kiireessä ja stressissä, joskus vaan kaikki arjessakin voi olla liikaa, mielemme on sekaisin, emmekä osaa erottaa sydämemme ääntä egosta. Sydän on se, jota meidän tulisi kuunnella, eikä sekainen mieli siihen tahdo kyetä.

Mitä enemmän mielemme sekasorto lisääntyy, sitä useammin alkaa myös kehomme reagoida. Kehon reaktio on useimmiten se viimeinen hätähuuto, tee jotain itsellesi ja elämällesi

Mielemme hallitsee hyvin pitkään ja voimme jaksaa pitkäänkin ns. mielen kaaoksessa, mutta jos emme ymmärrä sydämemme ääntä, keho ilmoittaa siitä ennen pitkään erilaisin oirein, että nyt on aika muutokseen. Joskus me ihmiset olemme niin jääräpäitä, että emme ymmärrä siltikään. Kunnes meidät pakotetaan pysähtymään vakavinkin seurauksin.

Energiahoidolla on mahdollisuus saada tasapainoa juuri sinne mihin sitä kaivataan. Kehomme energiakeskuksilla, eli chakroilla on tärkeä rooli meidän kehomme hyvinvoinnille.

Esim. juurichakra, joka on chakra järjestelmämme ja elämämme perusta, jossa on kaikki elämämme perustarpeiden tyydyttäminen ja turvallisuus. Sen epätasapaino vaikuttaa kaikkiin chakroihin. Juurichakramme menee herkästi epätasapainoon kaikissa elämän muutoksissa.

Juurichakran epätasapaino aiheuttaa erilaisia tunnetiloja, kuten pelkoa läheisen menettämisestä, perusluottamus elämään on hukassa (työ, talous, koti, perhe), jatkuva pelko ettei tämä ilo kauaa kestä kuitenkaan, joku tulee ja pilaa kaiken kuitenkin. Lopulta pitkään kestänyt epätasapaino voi oireilla fyysisesti erilaisin, hyvin vakavinkin oirein, selkäkivut, iskias, turvotus, suonikohjut, immuunijärjestelmä jne.

Chakratietopaketti

Tilaa tästä itsellesi ilmainen Chakratietopaketti

Chakratesti

Oletko miettinyt toimivatko chakrasi optimaalisesti? Tämä testi soveltuu siihen hyvin.

Testi voidaan toteuttaa kontaktihoidon yhteydessä hoitohuoneella tai energeettisellä yhteydellä etänä. Testistä saat palautteen.

Hoidot

Täältä löydät tarjolla olevat hoitoni.

Ihminen on kokonaisuus, joka hyötyy kehon kokonaisvaltaisesta hoidosta. Kaikkia hoitojani voidaan käyttää stressin lievitykseen, tunteiden käsittelyyn apuna, rauhoittamaan hermostoa ja antamaan elämään uusia näkökulmia, sekä tuomaan elämääsi rauhaa, levollisuutta, tukea ja huomiota.