Luonnonmukaista puhtautta kotiisi

Luonnomukaista puhtautta ja

raikkautta kotiisi

Monen vuoden ajan olen etsinyt tuotteita, jotka sisältävät mahdollisimman vähän lisä-ja säilöntäaineita. Olen kiinnittänyt huomiota siihen, kuinka paljon kaikissa meidän käyttämissä tuotteissamme on turhia lisäaineita. Niitä, joita me emme tarvitse mihinkään.

Oletko joskus tutkinut käyttämiesi tuotteiden tuoteselostuksia? Montako eri ainetta löysit ja kuinka monta tunnistit? 

Entäpä tuotteiden kuormittavuus keholle ja sen hormonitoiminnalle sekä myös luonnolle? Päivän aikana tulee laitettua iholle useita eri tuotteita, jotka sisältävät kehoa kuormittavia aineita. Kun otetaan huomioon lisäksi ravitsemus sekä kodinpuhdistusaineet, niin lista on pitkä kehoa ja luontoa kuormittavista lisäaineista.Thieves- Sarja

Thieves-sarja sisältää tehokkaita ja hellävaraisia siivoustuotteita.

Thieves-tuotteet ovat 100 % luonnonmukaisia ja kasviperäisiä. Niissä ei ole käytetty keinotekoisia valmistusaineita eikä tuoksuja. Tuoksut ja puhdistavat aineet ovat luonnosta peräisin ja näin ollen turvallisia meidän käyttää.

Thieves -yleispuhdistusaine on hyvin tiiviissä muodossa, josta voit laimentaa juuri sinun käyttötarkoitukseen sopivan pesuaineen, keittiöön, ikkunoille, lattioille, matoille, seinille, saunaan, wc- sekä kylpyhuonetiloihin, yms. Mihin ikinä keksitkään käyttää laimennussuhdetta muuttaen.

Thieves-tuotesarjassa on pyykinpesuaine.

Thieves- hammastahna

Thieves AromaBright® Toothpaste on laadukas, luonnollinen hammastahna, joka on valmistettu 100-prosenttisista eteerisistä Thieves®-sekoituksesta. Se sisältää myös muita suun terveyttä tukevia ainesosia. AromaBright-hammastahna puhdistaa hampaat tehokkaasti ja turvallisesti, koska se ei sisällä fluoria, väriaineita, synteettisiä lisäaineita tai säilöntäaineita toisin kuin monet muut hammastahnat. AromaBright pitää hyvää huolta ikenistäsi ja hampaistasi, ja saat huoletta hymyillä leveästi. AromaBright-hammastahna on terveystietoisen kuluttajan valinta.

 • Tekee suusta emäksisen, joka vaikeuttaa suun bakteerien kasvua
 • Huolehtii ikenistä ja hampaista
 • Jättää suuhun minttuisen jälkimaun
 • Viranomaisten ympäri maailmaa hyväksymä
 • Ei sisällä synteettisiä tai geneettisesti muunnettuja ainesosia

Luonnollinen kauneus ja puhtaus mitä se on?

Aloitatko aamusi tai päiväsi luonnonmukaisilla tuotteilla vai tuotteilla, joiden sisällöstä ei ole mitään tietoa, kuinka ne vaikuttavat sinuun ja jälkipolviin. Luit oikein; jälkipolviin!

Moni meistä ajattelee, etteihän se oli kuin hyvin pieni määrä, kun käytän tätä tuotetta.  Mutta kun pieniä määriä kasaantuu useammasta eri tuotteesta päivän mittaan, niin pitkän ajan kuluttua kyseessä onkin jo hieman isommasta määrästä, saati vuosien saatossa. Vaikka emme itse käyttäisikään, meille mitään haitallista ainetta, niin sitä voidaan kuitenkin saada hengitysilmasta.

Tässä muutamia esimerkkejä mainitakseni, mistä kaikesta voidaan saada meille tarpeettomia ja kehoamme kuormittavia aineita.

 • Shampoo

 • Deodorantti

 • Hammastahna ja suuvedet

 • Vartalo ja perusvoiteet

 • Meikit

 • Erilaiset voiteet ja rasvat

 • Tiskiaineet

 • Pyykinpesuaineet

 • Yleispuhdistusaineet

 • Torjunta- aineet: pihoilla, puutarhoissa, erilaisissa sisätiloissa.

 • Yms.

Esim. raskauden ja imetyksen aikana kehoomme kertyneitä lisä- ja torjunta- ainejäämiä, joita olemme kehoomme varastoineet tietämättämämme. vuosikausia, siirtyy myös sikiöön. Mutta ei hätää! Tilannetta voi vähän kerrassaan korjata paremmilla valinnoilla eli luonnonmukaisilla tuotteilla. Omia valintojaan voi esim. tarkastella, mitä lautaselleen laittaa.

 • Luonnonmukaisesti viljelty ja tuotettu ruoka sekä villiyrtit ovat muutoksessa hyvin keskeisessä osassa.

 • Vaihtaisiko pyykinpesuaineen luonnonmukaiseksi ja mahdollisesti erilaiset iho ongelmat väistyisivät.

 • Entä lattioiden pesu? Pienet lapset liikkuvat lattioilla paljain jaloin ja kontatessa kämmenet koskettavat lattiaa. Lemmikkien tassujen kautta saattaa myös imeytyä haitallisia aineita. Nämä on sellaisia asioita, joita ei välttämättä tule pohdittua arjen tiimellyksessä.

Hormonitoimintaan voi myös vaikuttaa erilaiset kemikaalit, säilöntä- ja lisäaineet. Kilpirauhanen ja käpyrauhanen saattavat reagoida ajan saatossa käyttämiimme tuotteisiimme. Vaikutukset voivat ilmetä esimerkiksi vähentyneenä melatoniinin tuotantona, joka johtaa väsymykseen, mielialan laskuun sekä apatiaan. Keho voi myös oireilla erilaisina allergioina, astmana, ihottumina yms.

Muutosta voi aloittaa tekemään vähän kerrallaan. Esimerkiksi yksi tuote kuukaudessa tai sitä mukaan kuin pullo tai purkki tyhjenee.

Jos haluat lähteä tutkimusmatkalle luonnonmukaiseen elämäntapaan, niin silloin olet oikeilla kotisivuilla. Yllä olevasta linkistä pääset tutustumaan Young Living- tuotteisiin, joita on lähes joka käyttö tarkoitukseen ja tuotteet ovat luonnonmukaisia.