Eteeriset öljyt

Young Living- Eteeriset öljyt

Mitä ovat eteeriset öljyt?

Eteerisiä öljyjä saadaan villinä kasvaneista ja viljellyistä kasveista, yrteistä ja puista. Öljyt ovat kasviuutetiivisteitä, jotka saadaan höyrytislaamalla, pihkaa juoksuttamalla tai kylmäpuristamalla. Öljyt ovat huomattavasti tehokkaampia kuin itse kasvit, joista ne on uutettu. Öljyjä voit käyttää päivittäin usealla eri tavalla, kauneudenhoitoon, kodin puhtaanapitoon sekä aromaterapiaan. Aromaterapia on luonnollinen hoitomuoto kehon ja mielen harmonisointiin.

Helpoin tapa käyttää eteerisiä öljyjä on tipauttaa 2-3 tippaan kämmenelle ja tuoksutella. Voit myös valmistaa höyryhengitykseen mieleisestäsi öljystä. Diffuuserissa voit myös haihduttaa öljyn, jonka koet itsellesi tarpeelliseksi juuri siinä hetkessä.

Öljyjä voidaan myös käyttää paikallisesti. Vahvempia öljyjä laimennetaan tarvittaessa V-6 pohjaöljyyn, kosteusvoiteeseen tai kookosöljyyn.

Öljyillä on lukemattomia käyttömahdollisuuksia. Intuitiolla, kokeilemalla ja testaamalla löydät itsellesi sopivat öljyt käyttöösi. Voit myös pyytää apua, jotta saat itsellesi parhaan mahdollisen tuotteen sinun käyttöön.

Lapsille löytyy myös omat Kidscents- öljyt, jotka ovat jo valmiiksi laimennettu käyttövalmiiksi. Vauvanhoitoon on myös turvallisia tuotteita Seedling- sarjassa.

Lemmikeille on oma Animal Scents-tuotesarja, jotta ne myös voivat nauttia öljyjen tuomista hyödyistä.

Eteerisiä öljyjä on käytetty tuhansia vuosia kosmeettisiin ja hengellisesti kohottaviin tarkoituksiin.

Lavanteli

Laventeli on ansaitusti yksi historian tunnetuimmista ja monipuolisimmista eteerisistä öljyistä. Laventeliöljyä saadaan höyrytislaamalla Lavandula angustifolia, joka on monivuotinen, tuuhea ja latvastaan kukkiva pensas. Eteeristä laventeliöljyä käytetään nykyään puhdistamaan, tukemaan nukkumaanmenoa ja rauhoittamaan stressaavia hetkiä.

Antiikin kreikkalaiset käyttivät laventelia hajuvetenä, kun taas roomalaiset turvautuvat laventeliin peseytyessään sen puhdistavien ominaisuuksien vuoksi. Myös egyptiläiset pitivät laventelista ja lisäsivät sitä suitsukkeisiin ja hajuvesiin. Laventeliöljy on mieto öljy, joten sitä voidaan levittää paikallisesti iholle ilman perusöljyllä laimentamista.

Ketkä nauttivat eteerisen laventeliöljyn käyttämisestä?

  • Ne, jotka haluavat tukea rauhallista yöunta kukkaisella tuoksulla.
  • Ne, jotka etsivät eteeristä öljyä tehostamaan shampoota, voiteita ja ihonhoitotuotteita.
  • Ne, jotka tykkäävät käyttää raikasta ja kukkaista tuoksua omatekoisena hajuvetenä.

Stress Away

Unohda arjen murheet! Tartu Stress Awayhin, kun tahdot hidastaa vauhtia. Tämä taidolla valmistettu rauhoittava ja rentouttava eteerinen öljysekoitus sisältää mm. limettiä, vaniljaa, kopaivaa ja laventelia. Stress Awayssä on luonnossa esiintyviä tehokkaita ainesosia, kuten cedrolia ja eugenolia sekä Young Livingin Ocotea-öljyä.

Stres away öljyä voit laittaa pulssipisteisiin, korvan taakse tai ihan vain tuoksutella ja tuntea sen rauhoittava vaikutus.

Sisäänhengitys: Pidä Stress Awaytä työpöytäsi laatikossa ja karkota huolesi hengittämällä syvään tätä öljysekoitusta.

Ihonhoito: Lisää muutama tippa rauhoittava öljysekoitusta vartalovoiteeseen, suihkugeeliin tai perusöljyyn.

Hieronta: Laita muutama tippa perusöljyyn, istu alas ja nauti ihanasta hieronnasta.

Hajuvesi: Käytä Stress Awaytä henkilökohtaisena hajuvetenä ja olet valmis kohtaamaan mitä tahansa päivä eteesi tuo.

Thieves

Young Livingin Thieves®-öljysekoitus on mausteneilikan, sitruunan, kanelinkuoren, Eucalyptus Radiatan ja rosmariinin eteeristen öljyjen tehokas sekoitus, joka täyttää tilan kuin tilan vahvalla ja mausteisella aromillaan. Thieves-öljysekoitus on yksi suosituimmista tuotteistamme ja sitä on useissa kodinpuhdistus- ja hygieniatuotteissamme. Thieves®-öljysekoitus on luottotuotteesi, jos kaipaat puhdasta ja mausteista tuoksua.

Sisäänhengitys: Taputtele muutama tippa pulssipisteille ja hengitä sisään öljysekoituksen puhdistavia tuoksuja.

Kauneudenhoito: Lisää shampooseen ja hoitoaineeseen hiuksia hoitamaan ja tuoksua tuomaan.

Hieronta: Laimenna ja levitä jalkapohjiin rauhoittavaksi ja maadoittavaksi kokemukseksi.

Hajuvesi: Käytä hajuveden kaltaisesti ja nauti nostattavan elvyttävästä tuoksusta.