Hoidot

Chakrahoito- energiahoito

Chakrahoito - energiahoito toteutetaan omalla valolla, ilman ulkopuolisia entiteettejä.

Chakrahoito on energiahoito, jossa hoidetaan seitsemää päächakraa eli energiakeskusta. Hoidon aikana käydään läpi chakrat puhdistaen sekä tasapainottaen. Jos hoidon aikana nousee asioita esille ne myös, huomioidaan hoidettaessa.

Chakrat sijaitsevat selkärangassa jokainen omalla paikallaan. Ja ne ovat keho -mieli yhteyden kannalta äärimmäisen tärkeät. Chakroissa energian tulisi virrata esteettömästi, jolloin voimme hyvin.

Hoidon aikana välitän energiaa hoidettavalle käsieni kautta. Energiavirtaukset saattavat tuntua kehossa monella eritavoin. On myös mahdollista, että hoidon aikana et tunne mitään. Mutta se ei tarkoita, etteikö hoito olisi toiminut.

Hoito toteutuu aina asiakkaan omaksi parhaaksi. Se ei ole välttämättä sama, mitä mielentasolla toivotaan hoidon tekevän vaan, jotain paljon enemmän. Hoidon jälkeen olo on rauhallinen, levollinen ja rentoutunut.

Hinta: 49 euroa

Shamanistinen katsaus elämään

Monet sairaudet näkyvät/tuntuvat energiakehossa, ennen kuin ne tulevat näkyville fyysiseen kehoon. Esimerkiksi monella on kurkun alueella haasteita, siinä sijaitsee kurkkuchakra. Jonka teemana on omavoima, omatotuus ja se on meidän luojaporttimme. Useinhan me varomme puhumasta omaa totuutta, ettei vain loukata ja satuteta toisia sanoillamme. Mutta jossakin vaiheessa siitä saatetaan joutua kärsimään monin eri tavoin. Elämäämme vaikuttavat myös esimerkiksi erilaiset traumat, menneet elämät, perimä ja se mitä me vedämme puoleemme ulkopuolisesta maailmasta jne. Katsauksen aiheena voi olla: eri kehon osat, traumat ja niiden vaikutus tähän hetkeen, tunteet, terveydelliset haasteet, kasa erilaisia asioita, jotka hakevat paikkaansa, niin kuin palapeli.

Shamanistista katsausta elämään voi myös käyttää hieman kevyempäänkin tarkoitukseen ja kurkistaa mitä omaan elämään kuuluu. Katsauksessa myös tutkitaan chakrojen tilanne, ovatko ne tasapainossa vai ei.

Shamanistinen katsaus elämään ei korvaa lääkärin tekemään diagnoosia. Eikä aloitettua lääkitystä ja hoitosuhdetta.

Hinta 70 euroa

Energeettisesti voidaan tutkia lähes kaikkia elämän osa-alueita, jotka voivat vaikuttavat tämänhetkiseen tilanteeseen.

Elämme alati muuttuvassa maailmassa, joka jo itsessään tuo meille haasteita. Parisuhde, työ, perhe, terveys, talous, maailman tilanne voivat olla myllerryksessä jne. Shamanistinen katsaus elämään auttaa sinua tässä hetkessä ja helpottaa elämää. Saat omille pohdinnoillesi tukea. Oli sitten kyseessä kuinka vähäpätöisen tuntuinen asia, joka kaipaa selvittelyä. Joskus voi nousta pintaan myös epämiellyttäviä asioita, mutta niiden kuulukin nousta pintaan käsiteltäväksi ja hoidettavaksi. 

Kehossa epämääräiset kivut ja tuntemukset voivat myös kertoa siitä, että niiden aika olisi tulla kohdatuksi. Käsittelemättömät asiat varastoituvat meidän kehoihimme ja ajan saatossa aiheuttavat ongelmia. Samoin käy, jos chakrat eli meidän energiakeskuksemme ovat epätasapainossa. 

Intuitiivinen chakra-testi

Testi tehdään energeettisesti ilman teknisiä apuvälineitä ja ulkopuolisia entiteettejä. Ensin linjaudun testattavan energioihin ja sen jälkeen käyn jokaisen chakran yksikerrallaan läpi. 

Testissä tulee esille työstämistä kaipaavat chakrat ja tasapainossa olevat chakrat. Esimerkiksi sairaudet näkyvät ensin energioissa ja vasta myöhemmin fyysisessä kehoissamme. Tästä hyvänä esimerkkinä on kilpirauhasen ongelmat ja monet muut vaivat meidän kehoissamme. Lisäksi testiä voidaan hyödyntää tunnetyöskentelyssä.

Jos olet joskus miettinyt toimivatko chakrasi optimaalisesti, niin tämä testi soveltuu siihen hyvin.

Testistä saat palautteen.

Hinta 25 euroa

Chakrat

Meillä jokaisella on seitsemän chakraa (ja lisäksi viisi sulkeutunutta chakraa). Chakrat ovat meidän energiakeskuksiamme, joiden tulisi olla tasapainossa voidaksemme hyvin. Chakrat sijaitsevat päälaen ja selkärangan tyven välillä. Jokaisella chakralla on oma ruumiinosansa ja rauhasensa. Monet sairaudet saavat alkunsa epätasapainossa olevista chakroista. Esim. juurichakran pääteemana on maa, juuret, maadoittuminen, ruoka, turva, pelko ja lisäksi monet meidän perusturvaamme liittyvät asiat. Juurichakran ollessa tasapainossa koemme elämässämme turvaa, rauhallisuutta ja levollisuutta. Luottamus siihen, että asiat järjestyvät.

Chakroja voidaan tukea ja työstää monella eri tavalla. Apuna voidaan käyttää eteerisiä öljyjä, kiviä, värejä, energiahoitoja. Luonto myös tukee chakrojen hyvinvointia erinomaisesti.

Chakratietopakettiin (ilmainen) on kuvailtu, jokainen chakra pääpiirteittäin ja kerrottu myös mikä kivi tai öljy tukee kyseistä chakraa.

Toivon sinulle antoisia hetkiä tutustuessasi chakroihin ja luonnolliseen hyvinvointiin.

Energiahoidot ovat täydentäviä hoitomuotoja. Lääkärin määräämiä hoitoja, tutkimuksia, lääkitystä yms. ei saa keskeyttää ilman lääkärin lupaa. Jos sinulla on mielenterveysongelmia / mielialalääkitys on hyvä ensin keskustella hoitavan lääkärin kanssa.