Minun tarinani

Olen Sari, selvätuntoinen ja - tietoinen,

ValoShamaani- energiahoitaja.

Kiinnostukseni täydentäviin hoitomuotoihin on alkanut huomaamattani. Itseni hoitamiseen olen käyttänyt akupunktiota ja energiahoitoja useiden vuosien ajan.

Vuosien ajan koin itseni väsyneeksi, voimattomaksi ja keho myös antoi erilaisia merkkejä, mutta kukaan ei osannut auttaa oikealla tavalla.  Vähiten minä itse. Kunnes seinä tuli vastaan vuonna 2017.  Kaikille omituisille oireille viimein löytyi viimein selitys; vaikea/vakava uupumus. Hetki siinä meni sulatellessa tilannetta, enhän minä voi uupua vahva ja voimakas nainen. Sekä minut valtasi myös valtava häpeän ja leimaantumisen pelko. Lisäksi sain vielä liitännäissairauksia, joista osan kanssa kamppailen edelleen. Eli kuunnelkaa rakkaat ihmiset kehojanne, ne on viisaampia kuin me ikinä uskommekaan. Oma suhtautuminen kehooni on muuttunut täysi n kuluneiden vuosien aikana. On ollut pakko oppia muuttamaan ajatusmalleja, mitä esim. riittävä lepo- ja liikkuminen on minulle.

En ole yhdestä kerrasta oppinut kehoni viestejä ja niiden tulkintaa.  Olen saanut useamman kertausharjoituksen, jotta oppisin kuuntelemaan mitä tällä kertaa kehoni yrittää minulle kertoa. Vastaukset eivät ole löytyneet helposti. Mieltä ja tunteita on saanut tutkia useita kertoja. Vähän kerrallaan on kuitenkin asioihin tullut selvyyttä, kun olen vain rohkeasti asioita käsitellyt. Voin kyllä sanoa, että ei se aina ole ollut helppoa. Energiahoidoista olen saanut suuren avun tunteiden käsittelyyn ja asioiden saattamisen oikeisiin mittasuhteisiin. Monet itkut ja naurut ovat olleet näissä prosesseissa mukana.

Vuonna 2021 löysin internetin ihmeellistä maailmasta TunneKukan järjestämän energiahoitajakoulutuksen. Asiaa mietin n. 2min. ja ilmoittauduin. Ilmoittautumisen jälkeen tuli kyllä mieleeni, että mitähän minä tällä koulutuksella oikein teen. Ensimmäisenä tuli mieleen, että koulutuksesta on hyötyä ihan minulle itselleni, kun on niin paljon vielä itsestäni opittavaa. Toiseksi ajattelin, että voihan sitä toisia ihmisiä tarkkailla koulutuksessa olevan teorian pohjalta. Itseäni on erityisesti kiinnostanut "tunteet kehossa" tässä koulutuksessa.

Vuosi vaihtui vuoteen 2022, joka oli monella tapaa minulle mullistuksen vuosi. Tammikuussa  tilanne näytti sille, että jotain tulee tapahtumaan lähihoitajana työelämässä, mutta ei ollut vielä tietoa mitä. Helmikuussa alussa löytyi Quantia kvanttihoitajakoulutus, joka oli monella tapaa hyvin mielenkiintoinen. Helmikuun edetessä minulle alettiin tuomaan tietoisuuteen yrittäjyyttä ja energiahoitojen tekemistä asiakkaille. Vuosi 2022 oli kuitenkin minulle vielä itseni rakentamisen aikaa. Monenlaisia tunteita edelleen riitti kohdattavaksi ja puhdistettavaksi itsestäni.

Sitten tulikin uusivuosi 2023 ja uusi kurssi. Viimeisintä kurssia ja sen tarpeellissuuta en kerennyt edes miettimään, kun intuitio valitsi sen. Kyseessä on Masterclass ValoShamaani koulutus. Koulutuksen kantavana teemana on oman valon vahvistaminen ja ohjaukseen luottaminen. Nyt voin sanoa olevani perillä (toistaiseksi). Kuka minä olen ja minne olen menossa.

Elämänkokemuksesta ja edellä mainituista koulutuksista olen saanut hyvän pohjan hoitajan työhöni.