Minun tarinani

Olen Sari Venäläinen, selvätuntoinen ja - tietoinen,

ValoShamaani

Kiinnostukseni täydentäviin hoitomuotoihin on alkanut huomaamattani. Itseni hoitamiseen olen käyttänyt akupunktiota ja energiahoitoja useiden vuosien ajan.

Vuosien ajan koin itseni väsyneeksi, voimattomaksi ja keho myös antoi erilaisia merkkejä, mutta kukaan ei osannut auttaa oikealla tavalla. Vähiten minä itse. Kunnes seinä tuli vastaan vuonna 2017. Kaikille omituisille oireille viimein löytyi viimein selitys; vaikea/vakava uupumus. Hetki siinä meni sulatellessa tilannetta, enhän minä voi uupua - vahva ja voimakas nainen. Minut valtasi myös valtava häpeän ja leimaantumisen pelko, lisäksi sain vielä liitännäissairauksia, joista osan kanssa kamppailen edelleen.

Oman kehon viestien kuunteleminen
Kuunnelkaa rakkaat ihmiset kehojanne, ne on viisaampia kuin me ikinä uskommekaan. Oma suhtautuminen kehooni on muuttunut täysin kuluneiden vuosien aikana. On ollut pakko oppia muuttamaan ajatusmalleja, mitä esim. riittävä lepo- ja liikkuminen on minulle.

En ole yhdestä kerrasta oppinut kehoni viestejä ja niiden tulkintaa. Olen saanut useamman kertausharjoituksen, jotta oppisin kuuntelemaan mitä tällä kertaa kehoni yrittää minulle kertoa. Vastaukset eivät ole löytyneet helposti. Mieltä ja tunteita on saanut tutkia useita kertoja. Vähän kerrallaan on kuitenkin asioihin tullut selvyyttä, kun olen vain rohkeasti asioita käsitellyt. Voin kyllä sanoa, että ei se aina ole ollut helppoa. Energiahoidoista olen saanut suuren avun tunteiden käsittelyyn ja asioiden saattamisen oikeisiin mittasuhteisiin. Monet itkut ja naurut ovat olleet näissä prosesseissa mukana.

Energiahoitajakoulutus
Vuonna 2021 löysin internetin ihmeellistä maailmasta TunneKukan järjestämän energiahoitajakoulutuksen. Mietin asiaa noin 2min. ja ilmoittauduin. Ilmoittautumisen jälkeen tuli kyllä mieleeni, että mitähän minä tällä koulutuksella oikein teen. Ensimmäisenä tuli mieleen, että koulutuksesta on hyötyä ihan minulle itselleni, kun on niin paljon vielä itsestäni opittavaa. Toiseksi ajattelin, että voihan sitä toisia ihmisiä tarkkailla koulutuksessa olevan teorian pohjalta. Itseäni on erityisesti kiinnostanut "tunteet kehossa" tässä koulutuksessa.

Quantia kvanttihoitajakoulutus
Vuosi vaihtui vuoteen 2022, joka oli monella tapaa minulle mullistuksen vuosi. Tammikuussa tilanne näytti sille, että jotain tulee tapahtumaan lähihoitajana työelämässä, mutta ei ollut vielä tietoa mitä. Helmikuussa alussa löytyi Quantia kvanttihoitajakoulutus, joka oli monella tapaa hyvin mielenkiintoinen. Helmikuun edetessä minulle alettiin tuomaan tietoisuuteen yrittäjyyttä ja energiahoitojen tekemistä asiakkaille. Vuosi 2022 oli kuitenkin minulle vielä itseni rakentamisen aikaa. Monenlaisia tunteita edelleen riitti kohdattavaksi ja puhdistettavaksi itsestäni.

Masterclass ValoShamaani -koulutus
Sitten tulikin uusivuosi 2023 ja uusi kurssi. Viimeisintä kurssia ja sen tarpeellisuutta en kerennyt edes miettimään, kun intuitio valitsi sen. Kyseessä on Masterclass ValoShamaani -koulutus. Koulutuksen kantavana teemana on oman valon vahvistaminen ja ohjaukseen luottaminen. Nyt voin sanoa olevani perillä (toistaiseksi). Kuka minä olen ja minne olen menossa.

Toistaiseksi matka jatkuu.....

Ja niin matka jatkui uudelle kurssille, joka oli jo nimeltään vedenjakajakurssi 10.2023. Niin se muodostuikin, sitten vedenjakajaksi minun polullani.

Shamanistinen katsaus elämään
Sain taidon nähdä omalla tavallani kynällä ja paperilla, piirtäen. Silloin syntyi Shamanistinen katsaus elämään, joka on hyvin monipuolinen apuväline erilaisten asioiden selvittämiseen ja hoitamiseen. Aika kului ja matka jatkui, vuosi vaihtui eteeriset öljyt ja aromaterapia rupesivat elämään ihan omaa elämäänsä minussa. Useinhan minä sohvan pohjalla näitä asioita pohdin, kun toiset puhuvat meditoivansa. Sohvan voimaa ei saa aliarvioida näissä touhuissa.

19 kohdan hyvinvointikartoitus
Johonkin väliin mieleeni tuli ravintoainemittaus (fb:ssä oli keskustelu aiheesta) ja se että, osaanhan minäkin tuon tehdä energeettisesti. Asiaa taas pyörittelin sohvan pohjalla aikani, niin syntyi sitten hyvinvointikartoitus, jossa tutkitaan energeettisesti 19 kohtaa kehossa.

Eteeriset öljyt ja aromaterapia puhutteli minua monella eri tavalla, siitä syntyi minulle lähes kriisi. Mutta, sekin tuli tarpeeseen. Muuten en olisi osannut ottaa eteerisiä öljyjä oikealla tavalla ja niiden syvempi olemus olisi jäänyt löytymättä. Olen käynyt kaksi kurssia aiheeseen liittyen, ja ne ovat olleet hyvin antoisia molemmat. Ja toinen niistä antoi minulle aromaneuvoja tittelin ja todistuksen.

PMS- ja vaihdevuodeoireiden hoito aromaterapialla
Tämä on jo vähän tylsää, mutta seuraavakin tuote/palvelu tuli tietooni sohvan pohjalla loikoessani erilaisista energioista toipuessani. PMS ja vaihdevuodet aromaterapialla ja villiyrteillä. Tähän kun vielä lisätään esimerkiksi chakrahoito tai Shamanistinen katsaus elämään, niin lupaan sinulle, että saat aivan uudenlaisia avaimia elämääsi. Ja matka voi jatkua huomattavasti kevyemmin.

Olkoon tämä päivitys samalla merkki siitä, että sivut ovat päivitetty 04/2024. Ja matka jatkuu.