Käyttöehdot

sari@toivolla.fi  Y- tunnus  Toivolla 1746326-3  voimassa 1.4.2024 lähtien.

Myymämme digitaaliset tuotteet (ilmainen materiaali ja oppaat) lähetetään sähköpostiisi 0-3vrk kuluttua tilauksesta. Digitaaliset oppaat on tarkoitettu vain sinun käyttöösi ei muokattavaksi tai jaettavaksi kolmannelle osapuolelle.

 Tilattuasi palvelun sinuun yhteydessä mahdollisimman pian, mutta viimeistään 3 vrk sisällä. Tuotteita ja palveluita, voit myös tilata suoraan sähköpostilla yhteystiedot sivulta.

Maksaminen onnistuu tilauksen yhteydessä pankkikortilla tai tilisiirtona. Voit myös halutessasi pyytää laskun.

Hinnat on ilmoitettu kyseisen tuotteen tai palvelun kohdalla verkkokaupassa.

Digitaalisilla tuotteilla on 14 vrk peruutusaika, mutta tämä ei ole voimassa jos digitaalinen tuote on lähetetty 0-3 vrk kuluttajalle tilauksesta.

Palvelun tilaaja on aina vastuussa tilaamastaan palvelusta ja sen sopivuudesta itselleen. Palveluntuottaja ei vastaa muuttuneesta elämätilanteesta, ansionmenetyksestä tai seuraamuksista, jotka voivat syntyä tuotteen tai palvelun käyttämisestä.

Toivolla ei ole vastuussa jos palvelin, verkko tai nettiliittymä, eivät toimi palvelun tuottamishetkellä. Tai tilattuasi digitaalisen materiaalin, lataaminen ei jostakin syystä onnistu tai sen käyttäminen on hidasta.

Reklamaatio tulee tehdä välittömästi palveluntottajalle sähköpostilla sari@toivolla.fi  jos näet sen aiheelliseksi.

Palvelutuottajan vastuu loppuu jos ilmaiset mielipiteitäsi internetissä tai sosiaalisessa mediassa tuotteista ja palveluista.

Mikäli herää kysymyksiä saamastasi palvelusta, olethan välittömästi yhteydessä sähköpostitse  sari(a)toivolla.fi

Varauksen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 24 h ennen varattua aikaa. Myöhemmin tulleesta peruutuksesta, hoidosta maksettua summaa ei palauteta.  

Tilaaja hyväksyy käyttöehdot tilatessaan tuotteen tai palvelun palvelutuottajalta.